Jullie zijn ook dit jaar weer allemaal welkom
Op de jaarlijkse OrchideeŽndag, zaterdag 6 oktober 2018 in de Botanische Tuinen Utrecht. Er zijn weer tientallen liefhebbers en bedrijven die orchideeŽn verkopen, er is de Keuringscommissie die dan planten keurt. Ook is er een orchideeŽndokter die vragen kan beantwoorden en om 12.00 uur 13.00 uur en 14.00 uur een algemeen praatje houdt over orchideeŽn. Kortom een dag voor NOV-leden en andere orchideeŽnliefhebbers.

Toegang
De OrchideeŽndag is geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. De toegang is gratis voor NOV-leden op vertoon van hun NOV-ledenpas 2018. Niet-leden betalen de normale toegangsprijs van de Botanische Tuinen.
Kom je die dag met de auto, parkeer deze dan in de parkeergarage P&R aan de A-28. Met je parkeerkaart kun je dan met buslijn 28 tot maximaal vijf personen gratis mee tot de halte Botanische Tuinen en weer terug. Na je bezoek aan de Tuinen kun je met deze kaart ook nog verder Utrecht in.

Kom allen gezellig met familie en vrienden en maak er een leuke dag van.

Verkoop
Eenieder die op het gebied van orchideeŽn wat wil verkopen of ruilen of informatie wil geven is op deze dag van harte welkom. Wil je deelnemen aan deze dag, dan kun je meer informatie vragen op acties@nov-orchidee.nl

Meld je dan aan voor 1 september 2018 voor een gegarandeerde plaats.

De professionele kwekers die op zaterdag 6 oktober komen zijn:

Araflora

Botanische OrchideeŽn

Koos Wubben

Roellke orchideeen

Reinhart orchideeen

Akerne

Hans Eijgenraam

Tropicape orchids

Orchidhouseasia

Orchid deluxe

Orchidz (renť klinge)

Aqua Nature Tec

Ook komen de Carnivora vereniging en Dendrobatidea en is er Esmee Winkel die weer prachtige tekeningen maakt.

De KCO is aanwezig en zal om 12.00 + 13.00 en 14.00 uur (voorzitter) een praatje houden over orchideeŽn, en zijn er mensen die uw vragen kunnen beantwoorden over orchideeŽn in de ruimste zin van het woord.

 

orchideeendag_6oktober_2018.png